Često postavljena pitanja

99,9% smo sigurni da čete dobiti isti proizvod kao što je prikazan na slici. Moguće su nenamjerne pogreške kod ulistavanja fotografije na određeni proizvod, ali mogučnost pogreške je veoma mala. Ali u svakom slučaju budite bez brige, mi Vam nudimo mogučnost da u roku 7 dana od dana kupovine vratite proizvod i mi ćemo Vam vratiti novac u cijelosti na Vaš tekući račun bez pitanja.

Za kupovinu na našoj stranici ne morate se registrirati, ali registracijom ćete olakšati popunjavanje podataka pri kupovini i uštedjeti vrijeme, moći ćete pratiti sve vaše kupovine, bit ćete prvi obaviješteni o svim pogodnostima i akcijama. Vaši podaci su sigurni te ih nikada nećemo dijeliti.

Gotovinsko plaćanje
Plaćanje se vrši gotovinski pri preuzimanju robe kuriru koji je istu i dostavio. Sigurnost kupovine osigurava opcija “Otvaranje paketa” što Vam omogućuje da pogledate sadržaj paketa kako bi se uvjerili u ispravnost pošiljke. Ukoliko pošiljka ne sadrži naručene artikle niste dužni preuzeti i platiti pošiljku.

Uplata na žiro-račun
Plaćanje po predračunu možete izvršiti na naš račun u banci. Kada prilikom zaključenja narudžbe izaberete način plaćanja po predračunu, dobit ćete podatke na koji račun treba da izvršite plaćanje. Pošiljka se šalje po primitku uplate. Ovaj način plaćanja uglavnom koriste pravna lica.