Uvjeti korištenja su sljedeći

Eurodom pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.eurodom.ba
Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.

Na domeni www.eurodom.ba određeni su uvjeti i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online trgovini Eurodom.

Uvjeti korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim obićajima online poslovanja.

Korištenjem Eurodom online trgovine svaki korisnik treba da pročita uvjete korištenja te da iste uvjete prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uvjetima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na e-mail adresu info@eurodom.ba

Eurodom online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u Eurodom online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uvjete korištenja.
Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na online trgovini izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na eurodom.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.
Svaki korisnik Eurodom online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uvjete korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu eurodom.ba su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uvjetima korištenja stranice eurodom.ba podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini eurodom.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati točnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na eurodom.ba mogu sadržavati pogreške i podložni su promjenama i izmjenama. Eurodom će nastojati da pruži što točnije informacije i što preciznije da opiše prikazani proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici eurodom.ba sam ocjenjuje točnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Eurodom neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su navedene na stranici eurodom.ba

Eurodom nastoji dati najbolju moguću uslugu. Eurodom ne može garantirati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od pogrešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. 063 395 541 ili na e-mail info@eurodom.ba.

Na dijelu stranice koji je namjenjen za novosti i oglašavanje, oglašivači su odgovorni za materijale koji budu prikazivani kao i da su usklađeni sa Zakonom. Eurodom nije odgovoran za nepravilnosti ili pogreške marketingških materijala oglašivača.

Eurodom nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice eurodom.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom pogreškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

Eurodom.ba je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Eurodom d.o.o. Vitez. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uvjetima korištenja.

Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice eurodom.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na eurodom.ba su pravo kompanije Eurodom d.o.o. Vitez i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Eurodom je strogo zabranjeno.

Eurodom može raskinuti suradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uvjetima korištenja.

Suglasnost i promjena pravila

Uvjeti korištenja internet stranice eurodom.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice eurodom.ba krajnji korisnici prihvataju i suglasni su sa uvjetima korištenja internet stranice eurodom.ba. Pravo korištenja stranice eurodom.ba je osobno pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uvjetima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

Eurodom može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uvjeta korištenja ili izmjeniti određeni dio uvjeta korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uvjete korištenja kako bi bili točno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uvjetima korištenja kao i promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice eurodom.ba isključivo na odgovornost korisnika kao i da Eurodom ne garantira za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za točnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info
Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem info linije na br. +387 30 714 518 ili na e-mail adresu info@eurodom.ba

Žigovi, logotipi, registrirani znaci i brendovi
Žigovi, logotipi, registrirani znaci i brendovi koji se pojavljuju na stranici www.eurodom.ba su registrirani znaci imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa Eurodom. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i suglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.